Dobra, mam problem z #ZenBrowser — mimo ustawienia oddzielnych "profili", i tak i tak ładuje mi stronę z zalogowanymi danymi.
-
Dobra, mam problem z #ZenBrowser — mimo ustawienia oddzielnych "profili", i tak i tak ładuje mi stronę z zalogowanymi danymi.
Muszę chyba wrócić do #Firefox albo znaleźć coś, co nie jest oparte na #Chrome.
Jakieś dobre sugestie?
-
Muszę chyba wrócić do #Firefox albo znaleźć coś, co nie jest oparte na #Chrome.
Jakieś dobre sugestie?
@improbite alez to o czym piszesz jak najbardziej da sie zrobic w Zen tylko to nie bedzie funkcjonalnosc Profili tylko Kontekstow
na ponizszym screenie widzisz, ze jestem jednoczesnie zalogowany do dwoch roznych skrzynek gmail - tylko nie pamietam jak sie tworzylo dodatkowe konteksty poza domyslnymi, musze poszukac tego ustawienia -
@improbite alez to o czym piszesz jak najbardziej da sie zrobic w Zen tylko to nie bedzie funkcjonalnosc Profili tylko Kontekstow
na ponizszym screenie widzisz, ze jestem jednoczesnie zalogowany do dwoch roznych skrzynek gmail - tylko nie pamietam jak sie tworzylo dodatkowe konteksty poza domyslnymi, musze poszukac tego ustawienia@emill1984 Oh, ale ja nie mówię o kontekstach - mówię o tym, zapomniałem jak to się nazywa xD
-
na ponizszym screenie widzisz, ze jestem jednoczesnie zalogowany do dwoch roznych skrzynek gmail - tylko nie pamietam jak sie tworzylo dodatkowe konteksty poza domyslnymi, musze poszukac tego ustawienia@improbite mam, w Ogólnych:
-
@emill1984 Oh, ale ja nie mówię o kontekstach - mówię o tym, zapomniałem jak to się nazywa xD
@improbite profile sa po prostu do czegos innego, jesli chcesz miec absolutny porzadek musisz po prostu pamietac, by w Profilu A otwierac karty w Kontekscie A i tak samo dla Profilu B
-
@improbite profile sa po prostu do czegos innego, jesli chcesz miec absolutny porzadek musisz po prostu pamietac, by w Profilu A otwierac karty w Kontekscie A i tak samo dla Profilu B
@emill1984 Trochę niewygodne, ale cóż zrobić, jak innej alternatywy nie ma.
-
@emill1984 Trochę niewygodne, ale cóż zrobić, jak innej alternatywy nie ma.
@improbite w sumie mozna to chyba odrobine uproscic, bo kazdy profil ma wlasny zestaw Niezbednych i Przypietych, wiec jesli w profilu B otworzysz karte w Kontekscie B, zalogujesz sie odpowiednim kontem i ja przypiniesz to tak juz powinno zostac - ale nie testowalem tego, glosno mysle teraz